۲۰ آبان ۱۳۸۷، ۱۶:۴۷

ساخت اولین هلیکوپتر روباتیک با قابلیت پرواز در ارتفاع کم

ساخت اولین هلیکوپتر روباتیک با قابلیت پرواز در ارتفاع کم

مهندسان دانشگاه کارنگی ملون، با تولید اولین هلیکوپتر روباتیک، موفق به پرواز در ارتفاع پایین و عبور از کنار موانع متفاوت بر سطح زمین شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، پرواز در ارتفاع پایین به دلیل وجود ساختمانها، کابلهای انتقال انرژی و درختها برای خلبانان به کابوسی تبدیل شده است و می تواند پایانی زود هنگام را برای پرواز در پی داشته باشد از این رو مهندسان دانشگاه کارنگی ملون، تکنولوژی روباتیک جدیدی را ارائه کردند که با استفاده از آن هلیکوپترهای بدون سرنشین توانایی پرواز در ارتفاع کم و عبور از کنار انواع موانع را خواهد داشت.

این هلی کوپتر توسط شرکت یاماها تولید شده و توانایی تشخیص موانع در پیش رو را خواهد داشت. با استفاده از اسکنر لیزری سه بعدی، که توانایی اسکن 3.5 متر مسافت در اطراف بدنه هلیکوپتر را خواهد داشت، هلیکوپتر توانایی تشخیص دقیق موانع را از فاصله دور نیز خواهد داشت.

همچنین این هلیکوپتر از دو سیستم مکانیاب برای تعیین موانع استفاده می کند که شامل نقشه سه بعدی از موانع بزرگ موجود در منطقه است و با کشف مکانهای جدید، می توان به میزان اطلاعان موجود در این سیستم مکانیاب افزود.

زمانیکه هلیکوپتر در حال پرواز است برای جلوگیری از برخورد با موانع، از این نقشه استفاده کرده و با استفاده از اسکنر سه بعدی خود موانع جدید را جستجو می کند و در صورت یافتن مانعی جدید، سیستم نقشه کشی محلی، آن را به موانع موجود در سیستم سه بعدی می افزاید.

پروازهای آزمایشی نشان می دهد که هلیکوپتر روباتیک توانایی پرواز با سرعت 36 کیلومتر بر ساعت و در فاصله 3 متری از موانع را دارد.

به گفته محققان با استفاده از این تکنولوژی در هواپیماهای رادیویی بدون سرنشین، عملیات ارتش در مناطق شهری و عملیات جستجو و نجات در هنگام وقوع بلایای طبیعی بهبود خواهد یافت.

بر اساس گزارش نیو ساینتیست، متخصصان در تلاشند تا بتوانند به تدریج هلیکوپتر کاملی را به این تکنولوژی تجهیز کرده و آن را به عنوان آمبولانس روباتی هوایی برای نقل و انتقال بیماران و مجروحان مورداستفاده قرار دهند. 

کد خبر 780680

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha